#1785

Oproep van Lijst1785: kunnen we constructief campagne voeren?

Tot onze grote verbijstering moeten wij vaststellen dat vandalen aan de slag zijn om de campagneborden van verschillende jongeren-kandidaten op onze lijst te vernielen. Campagneborden zijn één van de manieren van onze kandidaten om zich kenbaar te maken bij de kiezer. Voor elk bord dat geplaatst wordt hebben wij de goedkeuring van de grondeigenaar en elk bord wordt betaald uit eigen zak van de kandidaat.
Je als kandidaat kenbaar maken is vaak een moeilijke stap. Je krijgt kritiek en die wordt soms persoonlijk. Geëngageerde mensen die nu op een lijst gaan staan hebben een olifantenvel nodig en een sterke overtuiging dat ze iets willen en kunnen betekenen voor onze mooie gemeente. Wij zijn blij met de 6 jongeren en alle andere kandidaten op onze lijst (en zelfs op andere lijsten) die hun nek durven uitsteken voor Merchtem.
Natuurlijk is niet iedereen het met ons eens. Dat hoeft ook niet. Maar wij doen wel een warme oproep aan iedereen om deze kiescampagne constructief te laten verlopen. Laten we het spelen op de inhoud en niet op de man (of vrouw)!
Wij zijn altijd bereid om over de inhoud in debat te gaan.

Team Lijst1785