Onze mensen

MINISTER MAGGIE DE BLOCK STELT KANDIDATEN VAN LIJST #1785 VOOR
Jong & ouder, nieuw & ervaren, uit alle hoeken van onze gemeente, liberaal, onafhankelijk en socialist – HIER, VOOR IEDEREEN!

Minister Maggie De Block trekt als boegbeeld en lijsttrekker aan de kar van een ploeg Merchtemnaren die verder willen werken aan een gemeente waarin iedereen zich thuis voelt. Dankzij Maggie en de aanwezigheid van onder andere 5 huidige schepenen combineert Lijst #1785 vele jaren van ervaring met een groot aantal nieuwe gezichten. De lijst, waarop zowel liberalen, socialisten als onafhankelijken een plaats kregen, is in alle opzichten representatief voor onze gemeente. Met inwoners uit Brussegem, Peizegem, Hamme, Ossel, Bollebeek & Merchtem zijn ook alle deelgemeenten en gehuchten vertegenwoordigd. Lijst #1785 is de postcode in zijn naam meer dan waardig.

Lijsttrekker Maggie De Block: “Het zijn stuk voor stuk mensen die mij in een persoonlijk gesprek hebben overtuigd van hun motivatie en die ten dienste staan van onze dorpsgenoten. Mensen die toegankelijk zijn, waar je altijd iets aan kan vragen. Mensen die weten wat belangrijk is. Mensen met ideeën. Mensen die feesten als er mag gefeest worden, die praten over wat er gepraat moet worden, maar die vooral hun handen uit de mouwen willen steken en werken voor Merchtem.”

Groepsfoto #lijst1785